Rotterdam - Sportpark Olympia

Bedrijven- & Vriendenvoetbal

Bedrijven & VRiendenvoetbal Rotterdam

footy geeft de teamspirit een energieke boost

Als je graag sfeer wil proeven en tegelijkertijd zelf een keer scoren, waan jezelf toegejuicht door een volle Kuip als je de aanval inzet. Het moderne sportpark zal toch wat anders aanvoelen, maar dat mag de pret niet drukken!

De mix van Bedrijven- en Vriendenteams zorgt dat op het bedrijfsvoetbal  zeker geen corporate sfeer hangt. Met de ongedwongen sfeer die dit moderne sportpark in Rotterdam Zuid zo typeert, wordt voetballen nog leuker!

vrienden- en bedrijfsvoetbal

7 tegen 7

Voor een zo’n authentiek mogelijke voetbalervaring, behalve het nadeel van een bal delen met 22 spelers op een groot veld, is 7v7 voetbal het neusje van de zalm. Er is op een half veld genoeg ruimte voor de lange bal zonder buitenspel, dus slinger hem er voor zou ik zeggen

  • Altijd scheidsrechter
  • Kunstgras
  • 2 x 25 minuten per wedstrijd
  • Gratis drankje voor de Beste Speler van de Wedstrijd
  • BBQ
  • Prijzen(bekers)
  • Gratis Parkeren
  • Hesjes beschikbaar

Schrijf je nu in

Hoe doe ik mee?

1. Stap één

Vorm een team met vrienden of collega's en wie je maar wil. Maak ze enthousiast, zoals jij bent, over het concept.

2. Stap twee

Dan kies je een locatie bij jou in de buurt en het teamformaat die jou het beste past. De beschikbare keuzes vind je op deze pagina.

3. Stap drie

Zodra je team heeft bevestigd, kan jij je team via deze website inschrijven. Inschrijfgeld mag je na aanvang van de competitie overmaken.

4. Stap vier

Onze organisators verlenen jou toegang tot de Footy App waar jouw eerste wedstrijd wordt gepubliceerd. Nog even een tenue regelen en gaan!

Onze competities

Andere competities op Olympia

Studentenvoetbal

Studentenvoetbal

Alleen voor studententeams. Je team zou kunnen worden ingedeeld bij de Bedrijven & Vriendencompetitie als er niet genoeg teams zijn voor een aparte competitie.

Vanaf Startdatum
7v7Maandag 8 May, 2023
Bevestigen

Are you sure want to signout?