Rotterdam - Sportpark De Venhoeve

Studentenvoetbal

Studentenvoetbal Rotterdam Zuid

7v7 voetbalcompetitie

De godganse dag met je hoofd in de boeken zitten, je moet het maar kunnen. Soms heb je nu eenmaal wat ontspanning nodig. Mens sana in corpore sano…het is dat de Romeinse dichter Juvenalis het gezegd heeft…en wie zijn wij om deze gevleugelde woorden in twijfel te trekken.

Bollebozen die even dribbelkonten worden en zich tijdens een te gekke voetbalcompetitie een plekje in de annalen van de Footy voetbalgeschiedenis voetballen. Wie op school geen al te hoge ogen gooit, kan nog steeds met studenten voetbal Rotterdam scoren..

Studentenvoetbal

7 TEGEN 7

Voor een zo’n authentiek mogelijke voetbalervaring, behalve het nadeel van een bal delen met 22 spelers op een groot veld, is 7v7 voetbal het neusje van de zalm. Er is op een half veld genoeg ruimte voor de lange bal zonder buitenspel, dus slinger hem er voor zou ik zeggen

  • Altijd scheidsrechter
  • Kunstgras
  • 2 x 25 minuten per wedstrijd
  • Gratis drankje voor de Beste Speler van de Wedstrijd
  • Prijzen(bekers)
  • Gratis Parkeren
  • Hesjes beschikbaar

hoe schrijf ik mijn team in?

1. StAP ééN

Vorm een team met vrienden of collega's en wie je maar wil. Maak ze enthousiast, zoals jij bent, over het concept.

2. Stap twee

Dan kies je een locatie bij jou in de buurt en het teamformaat die jou het beste past. De beschikbare keuzes vind je op deze pagina.

3. Stap drie

Zodra je team heeft bevestigd, kan jij je team via deze website inschrijven. Inschrijfgeld mag je na aanvang van de competitie overmaken.

4. Stap 4

Onze organisators verlenen jou toegang tot de Footy App waar jouw eerste wedstrijd wordt gepubliceerd. Nog even een tenue regelen en gaan!

ONZE COMPETITIES

bekijk onze andere competities

Bevestigen

Are you sure want to signout?