Speel Footy!

Footy is dé voetbalcompetitie voor volwassenen in kleine teams!

Recente uitslagen

 

Voor alle uitslagen ga naar de App

Kies een locatie

Voetballen op een veld bij jou in de buurt

Met competities op doordeweekse avonden zijn onze competities erg toegankelijk voor volwassenen met een drukke agenda. Footy is de oplossing voor als je wil blijven spelen maar niet kan committeren aan het rigide schema van trainingen en spelen op plekken met lange reisafstand.  Je speelt met Footy waar & wanneer jouw uitkomt. Dus kies eerst jouw voorkeurslocatie!

over footy

We hebben ook een app!

Uiteraard mag de moderne voetballer niet tekort schieten in zijn of haar behoefte aan informatievoorziening.  De Footy App laat je in 1 oogopslag zien wat je aankomende speeltijden zijn en hoe je het doet in de competitie. Als je benieuwd bent wat je precies met de App kan, meld je alvast aan via onderstaande knop. Voor bestaande spelers, vraag je captain om een uitnodigingslink voor het digitale teamgevoel

Over footy

Ik ben Footy
Dit is wie ik ben!

Ik ben niet serieus, maar ik ben serieus over voetbal. Ik hou gewoon van het spel (en van een biertje of twee). Ik geloof dat het meer is dan een sport, het is een manier van leven.

En ik denk dat het voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn. Dus zorg ik ervoor dat ik open sta voor iedereen…

Voor degene met een veel vragende baan en een druk (gezins)leven. Maar ook voor alle anderen die gepassioneerd zijn door het spel.

Wat is Footy?

Footy is een snel groeiende voetbalcompetitie. Waarom? Omdat het makkelijk is om mee te doen. Wij nemen alle randzaken uit handen!

Meer informatie

Wat kost het om mee te doen?

Je wil niet teveel betalen, en daarom proberen wij de prijzen zo laag mogelijk te houden. Daarmee houden wij het voetbal toegankelijk voor iedereen!

Meer informatie

Wat zijn de regels?

Het spelplezier staat bovenaan. Iedereen moet de volgende dag gewoon weer naar het werk. Meer dan spierpijn of een zere teennagel zou niet moeten…

Meer informatie

wil je de mogelijheden weten?

Stel ons een vraag!

Confirm

Are you sure want to signout?